Monday, February 27, 2012

Aanbieding van de week !


Voor de aanbieding van de week moet je even omrijden naar Stabroek (België) bij Snackbar Wendy's lekkerbekje. Als je er bent dan heb je ook wel behoefte aan die aanbieding. Nu rijd ik regelmatig over Belgie, maar de eerste keer toen ik in Stabroek bij snackbar Wendy's Lekkerbekje binnenstapte en ik bestelde daar een blikje cola, stond ik te kijken van de prijs. 1 euro zij Madam. Dus ik zei doe er dan maar twee. Ja want die olanders zijn dan toch zakkenvullers met hun 2 euro.

Afijn vandaag ging ik met de zon in mijn bol van start. Het doel een duurtraining, ja dan rijd ik mijn favoriete route Zeeland,Brabant en vervolgens even België aan tikken waar het leven nog allemaal lekker normaal is. Na Rilland kon ik mijn zonnebril al afzetten het begon te miezeren. Miezeren, helemaal niet erg op de korte duur maar wel op de lange duur je word beetje bij beetje nat van. Mijn hartslag moest tussen de 140 en 150 blijven het was tenslotte een duurtraining. In Putte aangekomen veranderde het fietspad in een stoep met losse tegels. Mijn motto "ik maak in België pas gebruik van het fietspad als het er ook op lijkt". Natuurlijk wel op letten, netjes rechts houden zodat de auto's langs je kunnen. Mevrouw in haar dikke luxe Volvo moest me er zo nodig op attenderen dat er in België ook fietspaden waren. Wallee bedankt voor dn tip he.
In Putte naar rechts in een rechte lijn naar mijn blikje cola die ik goed kon gebruiken na 50 km. Als je dan in zo'n snackbar komt met al die Belgische specialiteiten moet je wel sterk zijn wil je niet zondigen. 1 blikje cola dat is dan 1 euro. Na nog even gepraat te hebben met madam ging mijn rit verder naar Zandvliet om zo langs het kannaal richting Rilland te gaan. Vervolgens nog even over Yerseke en over de Kattendijksedijk langs Wemeldinge. Het waaide, het regende maar dat kon de pret niet drukken.

Thuis aangekomen moesten mijn tenen even tot leven komen na een warme douche. Volgende keer dan toch maar overschoenen aan en die bril thuis laten. Maja wie had dat weer dan ook besteld.

duurtraining Zeeland Brabant Belgie


1 comment:

  1. We verstrekken leningen tussen individuen aan de hele wereld.

    Neem contact met ons op:
    E-mail: contact@creditfinancesinstitut.com
    WhatsApp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinancesinstitut.com

    ReplyDelete