Sunday, October 28, 2012

Koud van start

Vandaag even bij komen van mij jetlag want de klok was een uur terug gezet. De wintertijd, ja dat zou later op de ochtend wel duidelijk worden. Half 8 reed ik samen met Thijmen van de Vrede naar Essen om daar een toertocht te gaan rijden. 8:10 kwamen we aan en gaf de thermometer - 2 graden aan. Dus de winterhandschoenen gingen aan en wij gingen koud van start.

Na een paar minuten was alles ontdooit en konden we genieten van prachtige singletracks in het bos. Er waren hele groepen bikers op afgekomen. Harstikke gezellig allemaal, al is het wel is irritant dat die op de mooie technische stukken in de remmen gaan. Vervolgens gaan ze in een peloton op het rechte stuk als een gek er vandoor. Thijmen volgde met een lekke band die in het zonnetje vervangen kon worden. Na het eerste rondje van 39 km plakte we de 25 km ronde er nog aan. Vervolgens even lunchen om alle calorieën aan te vullen.

Terug thuis nog meer koolhydraten naar binnen werken. Vervolgens rondt de middag Jacob de Roo en Pim van de Swaluw aangemoedigd bij de Brabantse veldrit competitie in Bergen op Zoom. Het was me wel weer een wielerdagje....

Toertocht Essen-Hoek

EveryTrail - Find hiking trails in California and beyond

No comments:

Post a Comment