Tuesday, April 29, 2014

Looking forward to a Houffa weekend !

Vrienden van Velo Moda: Antoine de Kort,Pim van de Swaluw, Thijmen van de Vrede en Laurent van de Vrede.


Selfie van links naar rechts Pim,Thijmen en Antoine
 
Een weekend vol bike plezier bied zich aan. Tijd om weer is kennis te maken met de Ardennen te Houffalize. Voor de gebroeders van de Vrede begint dit feestje vrijdag al. Thijmen heeft dan nog even de tijd om rustig de beentjes los te gooien.

Zaterdag wordt het vlammen op het slopende Kompressor cup parcours. Vanaf de start zullen zijn benen geen rust meer voelen op dit zeer technische parcours. Hier komt het aan op stevig klimwerk,bochtenwerk en het betere afdalen. Een parcours waar de hartslag sky high gaat en waar de sterkste biker het podium zal berreiken. Dit is waar mountainbiken omdraait.
Pim van de Swaluw rijd in de ochtend af naar de Ardennen. Na twee en een half uur met de auto voel je je je dan ook helemaal thuis in de Ardennen te Houffalize.
Na een lange werkdag zal ik dan rond de middag afreizen richting de Koningsmaaltijd en een Plaatselijk Choufje belooft door Thijmen.

Na een goede nachtrust is het tijd voor duurtraining die rondom de route van Laurent zijn marathon gaat. Zo kunnen we Laurent de nodige support geven. Maandag is het weer tijd voor een duurtraining dus het word serieus genieten. Natuurlijk legt Velo Moda alles weer vast in verslag. Kortom dit wordt een weekend om naar uit te kijken.


Maak kennis met de Kompressor MTB Houffallize cup met deze video.


 

No comments:

Post a Comment