Sunday, January 29, 2012

Toertocht: Hoogerheide op zondagochtend 50 km

Sochtends vroeg het is nog donker en iedereen ligt nog lekker op zijn bed. 7:15 even de nodige boterhammen naar binnen werken om vervolgens met Thijmen naar Hoogerheide te toeren met de fietsen achterop de auto. In Hoogerheide waren er genoeg andere bikers die op deze toertocht afgekomen waren.
Met 1 graden boven nul was het wel fris, na even warm te trappen was de moter op temperatuur en kon het toerental worden opgevoerd. Er zaten mooie technische stukken tussen met veel draaiwerk. Het was een toertocht en geen wedstrijd zullen veel mensen hebben gedacht maar wij pakken zo'n mooi singletrack toch liever op hogere snelheid. Dus op de stukken waar het kon inhalen en weer door knallen.
De ondergrond was een variatie van los zand en dikke modder. De fiets en wij bleven dus niet schoon een erg mooi gezicht natuurlijk. Na een bordje gemist te hebben kwamen we weer op het zelfde stuk parcours uit wat we als nog een keer reden. Helemaal niet erg als er leuke klimmetjes en mooi bochten werk inzit. Terug gekomen bij de auto even de voeding aanvullen en terug naar huis om daar vervolgens aan de pasta te gaan.

Toertocht Hoogerheide


EveryTrail - Find the best hikes in California and beyond

No comments:

Post a Comment