Sunday, May 13, 2012

Have you seen mr Bleu Sky ?

Bikers: Antoine de kort,Thijmen van de Vrede en Jacob de Roo

Foto's en Gps onderaan pagina




Half 10 bij Thijmen voor de deur. Ja het was prachtig weer op deze Zondag. Wat wil je nog meer op je zondag, nou biken dus. Dus samen met Jacob de Roo reden we richting Vlissingen. In Vlissingen konden we beginnen aan onze route over de Duinrand richting Domburg. Het was al goed warm en er zat een lekkere flow in die duinen. Afdalen en klimmen alles in balans. Natuurlijk moeten wij dit wandelpad wel delen met de wandelaars. Vriendelijke blijven groeten lachen en af en toe een geïrriteerde voetganger laten mopperen. Wat kan het toch mooi zijn als je elkaar accepteert zeg ik dan maar. Ja drie mountainbikers laten natuurlijk het nodige stof opwaaien in die duinen.

Richting Vrouwenpolder kwamen we nog een groepje bikers tegen die het tempo er ook lekker in hielden. Onderweg al fietsende natuurlijk even de tijd nemen om alles op de gevoelige plaat te leggen.
Bij het oprijden van de Oosterschelde kering haakten de andere bikers af. Wij gingen vrolijk stoempend door met blik naar Burgh Haamstede. Op Burgh Haamstede liet Jacob ons nog wat mooie singletracks zien die wij dan weer niet kende. Aan de kustlijn even een cola gedronken.om vervolgens Jacob de trap op te zien hoppen. Ongelofelijk hoe die gast dat doet en hij werd dan ook een serieuze toeristische bezienswaardigheid. Genoeg gekkigheid er moest weer gebiked worden richting Vlissingen. Er stond al 52 km op teller dus we waren er nog niet. Terug over de duinen kregen de benen het toch wel zwaarder maar we waren hier dan ook om trainen. Er werd stevig gereden voor de bolletjestrui. Aangekomen bij de auto had ik nog een suikerbrood klaar liggen. Thijmen had dan ook zon 3750 calorieën verbrand. Kortom het was weer een ideale training om niet te vergeten.





Vlissingen Burgh Haamstede Vlissingen



 

No comments:

Post a Comment